fredag den 29. juni 2012

Ugens fiskebabe

Så blev det fredag igen og dermed tid til ugens fiskebabe.

God weekend og ikke mindst knæk og bræk! :)


torsdag den 28. juni 2012

Første P&T tur i 10 år

I går var en kammerat og jeg et smut forbi Simons Put and Take i Veksø på Sjælland. Efter de mange positive ord om søen i diverse fiskemagasiner var forventningerne helt i top.

Vi ankom til søen kl. 18 og ti minutter senere var den første 2 kgs regnbueørred allerede i nettet. Fed start! Da vi sluttede 3 timer senere havde vi landet yderligere to rigtig flotte ørreder på 2-3 kg og mistet 3 andre.

Fiskene blev fanget på en sort/lyserød gennemløber samt en hvid jig fisket efter et flydende bombarda flåd. 

En ting er sikkert: En Put'n'take tur i ny og næ skal bestemt ikke undervurderes!

Regnbueørred 2 kg


fredag den 22. juni 2012

Ugens fiskebabe(s)

På vores Facebook side har vi de sidste par uger postet en flot fiskebabe hver fredag. Vi har fået rigtig mange "Synes godt om" og det lader til at det er rigtig populært. Derfor skal vores trofaste blog-læsere da heller ikke snydes for disse skønheder, så fremover vil vi hver fredags poste ugens fiskebabe.

Til at starte med får I denne uges babe samt de 2 forrige.

Uge 25


Uge 24

Uge 23

torsdag den 21. juni 2012

MEGA sandart på 11,82 kg!

Den svenske sandart-ekspert Jörgen Larsson har netop fanget denne fantastiske sandart på hele 11,82 kg - Kun 187 gram fra den svenske rekord.

Super godt gået og stort grattis til Jörgen!

Læs mere om fangsten her.


onsdag den 20. juni 2012

Flere fisk i havet - HJÆLP WWF!

Kære fiskevenner,

Så er det tid til at gøre en god gerning og samtidig være med til at sikre, at der er fisk nok i havet til de kommende generationer. Skriv under sammen med WWF, og vær med til at ændre EU's fiskeripolitik, så vores have ikke bliver tømt for fisk. Underskrifterne (113.000 stk so far) ender på EU-kommissærens bord.

Skriv under og læs mere her.


mandag den 18. juni 2012

Gratis geddemagasin - Esoxworld.com

Elsker du geddefiskeri lige så meget som vi gør, så vil du også elske dette gratis magasin fra Esoxworld.com. Der er masser af artikler om geddefiskeriet i forskellige dele af Europa og der er også en del tips og tricks at hente.

Gå ind på Esoxworld.com - klik på "subscribe" - udfyld dine oplysninger - og wupti, så har du adgang til magasinet.


God læselyst :)

torsdag den 14. juni 2012

Vind en Alien Eel fra Savage Gear

Vi vil gerne takke alle vores trofaste følgere på facebook (1800 stk) og derfor har vi valgt at afholde en lille konkurrence, hvor man kan vinde en Alien Eel i valgfri farve.

Det eneste man skal gøre for at deltage er at "Synes godt om" vores facebook side og derefter udfylde kontaktoplysninger. Vinderen udtrækkes den 5. juli.

Deltag i konkurrencen her.


torsdag den 7. juni 2012

Hjælp med at stoppe sø-terroristerne!

Så er der endelig taget i skridt i den rigtige retning i forbindelse med bekæmpelsen af de Østeuropæiske tyvfiskere. Nedenstående er taget fra Lichtenbergssportfiske.blogspot.com:


"Sportsfiskeren iværksætter undersøgelse om problemerne med de østeuropæiske" fiskere"!
Efter den seneste tids fokus på problemerne med de østeuropæiske sø-terrorister, blandt andet i Ekstrabladet, har Sportsfiskerne valgt at igangsætte en undersøgelse om hvor stort problem de østeuropæiske “fiskere” egentligt er ved vore vande.


Jeg kan kun støtte 120 % op om denne undersøgelse og jeg ser det som meget et positivt tegn at DSF har valgt at tage dette emne op! Det er den dygtige journalist Thomas Bjerre Larsen der skal indsamle den fornødne info og billede materiale – jeg har lovet Thomas fuld adgang til mit materiale og jeg håber at alle vil send billeder, info og historier om deres oplevelser ved vandene, om det så må være ulovlige garn, tyvfiskeri osv.  Jeg håber der er folk derude det også ser dette problem som vil hjælpe Thomas med at indsamle det fornødne bevis materiale, så vi kan få disse problemer belyst.


Send venligst materiale til: tbl@sportsfiskeren.dk"

Vi kan selvfølgelig kun opfordre folk til at sende al den info og materiale videre til Thomas, så vi kan få belyst dette problem en gang for alle.

Der kan også anmeldes ulovligt fiskeri via dette link: www.anmeldelse.fd.dk

På forhånd tak for hjælpen!


tirsdag den 5. juni 2012

Maurizio "Pikeman" Rossini

Forleden faldt jeg over en italiensk gut ved navn Maurizio "Pikeman" Rossini på Facebook. Efter et par minutter i hans fotoalbum var jeg fuldstændig målløs. Den mand har seriøst fanget nogle KÆMPE gedder - Bl.a. et svin på hele 24 kg.

Jeg har smidt et par af billederne op nedenunder - God fornøjelse.

24 kg
24 kg
20 kg+
20 kg+
20 kg+
20 kg+
Skønhed på 10 kg+
Så fås det ikke meget flottere

Har du lyst til at se flere billeder, så tag et kig forbi: https://www.facebook.com/rossinimaurizio?sk=photos

Du kan også læse Fisk og Fris artikel om ham her.

Ps. hvis der er nogen der har link til guidede ture i Italien eller lignende, så smid det endelig i kommentarfeltet - tak :)