torsdag den 22. maj 2014

Eventyr på Mauritius

De sidste 9 dage har jeg været på Mauritius med Emil og det er blevet til 2 fisketure efter de helt store big game trofæfisk som Blue Marlin, Yellowfin Tuna og ikke mindst diverse hajarter.
Desværre har vi været lidt uden for sæsonen, så det er ikke blevet til nogle af de helt store fisk, men vi har alligevel haft nogle fede ture.

Første tur var vi ude med en båd fra Black River, som er hotspottet for big game fiskeriet på Mauritius. Nogle af de største Blue Marlins i verden er taget her, så vi havde kæmpe forventninger - desværre var fiskeriet sløvt og vi trak en nulbon, men stadig en stor oplevelse.

Forventningerne var enorme :)


Dagens marlin-agn

I dag var vi så ude igen med en båd på øst-siden af Mauritius og her var der lidt mere action. Da dagen var omme havde vi fået 4 doradoer og 4 bonitos og ikke mindst en søsyge som sjældent er set værre til undertegnede :)

Vores båd Seagull

Emils første bonito, som senere blev brugt til livebait efter hajer
Dagens største doradoer 10-15 kg

4 gudesmukke doradoer - desværre endte de deres dage her, men de har helt sikkert gjort et par lokale familier lykkelige :)

Jeg optog en fed video af Emils fight med den største dorado, så den kommer op lige så snart jeg lander i DK.

søndag den 4. maj 2014

Arbejdet kalder...

Der er så vanvittig travlt i firmaet at jeg desværre ikke har haft tid til at lufte stængerne efter geddepremieren - og de næste 2-3 uger står på rejser til de lidt varmere himmelstrøg, så der bliver nok først tid til gedderne en gang i juni :(

Håber I andre får en masse gode fisk og oplevelser. Damn, hvor jeg savner det.